The Gold Collection

The Gold Collection

LAUNCH Februari 24, 2022

Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover. De eerste, echte gold collection. Voor nu nog even bestaande uit 3 verschillende armbandjes en 1 ketting. Wel de eerste ketting die ik online zet!

Waarom?

De gold collection is ontstaan door mijn eigen zoektocht naar mooi, duurzamer goud, met een hoge kwaliteit, die wel betaalbaar is. Een collectie die on trend is, maar meerdere seizoenen gedragen kan worden. 

Wat?

Deze gold collection heeft een basis van duurzaam messing en is verguld met slijtvast 18k goud van 3 micron. Wat is een micron (μm) precies? De dikte en kwaliteit van gold plating wordt gemeten in de term micron. Een micron is de dikte of een laag van het goud dat het sieraad bedekt. In Frankrijk is minimaal 3 micron goud vereist om een sieraad als verguld, ook wel "gold plated", te mogen kwalificeren.
            Hoe dikker de laag, hoe langzamer de plating zal slijten. Een micron staat ongeveer gelijk aan één jaar. Een sieraad van 3 micron blijft over het algemeen dus maar liefst 3 jaar mooi en bij normaal dagelijks gebruik (lees: geen parfum bijvoorbeeld) en goed onderhoud, mogelijk nog langer.

Maison Juju heeft voor jou een mooie collectie 18-karaats 3 micron vergulde sieraden samengesteld, een garantie voor kwaliteit. Je kunt ze met je meedragen gedurende je dagelijkse leven!

Heb je nog vragen over deze collectie of over het materiaal van de sieraden? Schroom niet om hieronder een reactie of een vraag achter te laten.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.